كلاس تعمير سيستم فرمان و ترمز خودرو در آموزش و پرورش ناحيه دو مجري اين كلاس برگزارشد

ساخت وبلاگ

 

سیستم ترمز در خودرو با توجه به شتابگیری نسبتاً خوب خودرو باید از عملکرد مناسب و خوبی برخوردار باشد تا در مواقع حساس بتواند خودرو را در کوتاه‌ترین مسافت متوقف کند. گاهی ترمز در عملکرد عیبی نداشته ولی دارای سر و صدای غیر عادی است. گاهی یکی از چرخ‌ها زود‌تر از بقیه ترمز کرده و خودرو به یک سمت کشیده می‌شود. عیوب شایع دیگری نیز وجود دارند که در ادامه به آنها پرداخته خواهد شد. بار دیگر یادآوری می‌کنیم هر چند این مقالات با عنوان خودروی خاصی نوشته می‌شود اما بسیاری از مسایل و روش‌های مطرح شده در آن جنبه عمومی دارد و می‌توان از این اطلاعات برای خودرو‌های دیگر نیز استفاده کردترمز یکی از اصلی ترین و مهمترین سیستم ها در هر وسیله نقلیه ای است و نیازمند  نگهداری درست و سرویس به موقع و رفع مشکلات آن در سریع ترین زمان ممکن است.زیرا هر گونه نقصی در این سیستم به صورت مستقیم با جان سرنشینان در ارتباط می باشد.در این نوشتار سعی بر بررسی و ارائه راه حل برخی مشکلات متداول در این سیستم داریم.

. وجود حالت اسفنجی و احساس نرمی بیش از حد زمان فشردن پدال ترمز :

این حالت زمانی به وجود می آید که هوا در سیستم ترمز وجود داشته باشد.علت وجود هوا در سیستم هم می تواند دلایل مختلفی از جمله پایین بودن سطح روغن ترمز یا حتی تخلیه آن به دلیل نشت و … ،وجود روزنه و سوراخ در هر بخشی از سیستم ترمز ، متورم شدن بخشی از لوله لاستیکی انتقال روغن ترمز در حین ترمز گیری ، و یا فشار کم سیستم هیدرولیک در ترمز داشته باشد.برای برطرف کردن این مشکل باید سیستم ترمز را هواگیری کرد که بهتر است توسط مکانیک انجام شود و نحوه آن نیز در دفترچه تعمیرات و نگه داری هر خودرو ذکر شده است.البته توصیه می شود به دلیل جذب رطوبت توسط روغن ترمز و از دست دادن خاصیتش بهتر است در صورت هواگرفتن سیستم ، روغن ترمز را تعویض کرده و بعد هواگیری سیستم در نهایت انجام شود.

چوب شدن پدال ترمز :

وجود چنین حالتی در زمان فشردن پدال ترمز می تواند ناشی از کم بودن مقدار وکیوم پیشرانه ، مشکل داشتن بوستر و یا نشتی شلنگ وکیوم که در ارتباط با بوستر ترمز است ، باشد.معمولا خرابی در شیر کنترل باعث نشتی در خلاء ایجاد شده توسط پیشرانه می شود و احساس سفت شدن پدال ترمز ، که به آن اصطلاحا چوب شدن گفته می شود ، رخ می دهد.برای  بررسی عملکرد شیر کنترل ، باید پیشرانه را روشن کرده و بگذاریم چند دقیقه ای کار کند و خلاء درون بوستر به وجود آید.سپس پیشرانه را خاموش کرده و بعد از چند دقیقه پدال را فشار می دهیم تا ببینیم آیا هنوز خلاء درون بوستر باقی مانده یا خیر.اگر پدال از همان اولین فشار چوب باشد یعنی باید شیر را تعویض کرد.

 برخي ديگر از دلايل ترمز خودرو عباتنداز انحراف خودرو به یک سمت هنگام ترمزگیری- سوت کشیدن ترمز در زمان ترمزگیری- پایین بودن پدال ترمز- صدای سایش آهن به آهن و خراشیده شدن از ترمز ها- کم بودن سطح روغن ترمز در مخزن-کورس حرکتی زیاد پدال ترمز- درگیر بودن دائمی لنت ترمز با سطح دیسک ترمز- لرزش فرمان و اتاق هنگام ترمز گیری-


برچسب‌ها: اموزش نيروي انساني آموزش و پرورش ناحيه دو خرم آباد
+ نوشته شده در  شنبه یکم مهر ۱۳۹۶ساعت 8:30  توسط حجت اله بيرانوند-کریم خان دریکوند  | 
كلاس كنترل فرايند در صنايع شيميايي در آموزش و پرورش ناحيه دو مجري اين كلاس برگزارشد...
ما را در سایت كلاس كنترل فرايند در صنايع شيميايي در آموزش و پرورش ناحيه دو مجري اين كلاس برگزارشد دنبال می کنید

برچسب : برگزارشد, نویسنده : zkhedmat بازدید : 77 تاريخ : پنجشنبه 4 آبان 1396 ساعت: 15:17